FÒRUM DELS SOCIS DE L'ACE

Aquesta és una eina de comunicació entre els socis i sòcies de l'ACE, i una manera de conèixe'ns millor entre nosaltres.

Es tracta d'una llista de correu oberta, on els membres poden escriure a una adreça de correu electrònic, i llavors totes les persones apuntades reben el mateix missatge.
A la llista s'informa de les activitats de l'associació, així com d'exposicions i concursos nacionals i internacionals, congressos, dubtes sobre exlibrisme, etc.

Convidem a tots els socis i sòcies de l'ACE a apuntar-se al Fòrum. Per fer-ho, heu d'enviar un missatge clicant aquí, escribint les vostres dades personals (nom, cognom, mail, adreça, ciutat, etc., opcionalment podeu posar si sou col.leccionista, artista d'ex-libris, etc.).

Atenció: tingueu en compte que totes les persones apuntades coneixen aquestes dades dels membres, donat que és una bona manera de conèixe'ns entre nosaltres, i que per tant, enviant el missatge, doneu la vostra conformitat per a que siguin públiques, única i exclusivament per als membres del Fòrum.

Un cop comprovat que sou socis de l'ACE, us afegirem al Fòrum.
Actualment hi ha més de trenta persones apuntades.